X
043-458 48 36 info@spacestar.nl

Voor gemeenten

SpaceStar is een detacheringsbureau voor een Adviseur Ruimtelijke Ordening bij de gemeente.

SpaceStar is een detacheringsbureau voor een Adviseur Ruimtelijke Ordening bij de gemeente. Wij zijn echter anders. Onze missie is om regionaal, duurzaam, maatschappelijk, professioneel en menselijk te ondernemen.

Iedere detacheringsopdracht voor een Adviseur Ruimtelijke Ordening bieden wij aan met de volgende 10 garanties:

HBO-GARANTIE

Al onze medewerkers beschikken over een relevante hbo-diploma.

ERVARINGSGARANTIE

Al onze medewerkers hebben minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de Ruimtelijke Ordening. Zodoende heeft u altijd vakbekwame inhuurkrachten, met zo weinig mogelijk inwerktijd.

COMPETENTIEGARANTIE

Al onze medewerkers zijn bij aanname getoetst op 4 cruciale competenties. Deze competenties zijn essentieel om het werk als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening goed uit te kunnen voeren. De competenties zijn: Accuratesse, Uitdrukkingsvaardig, Ondernemend en Resultaatgericht.

REFERENTIEGARANTIE

Al onze medewerkers beschikken over minimaal 2 positieve, door ons gecontroleerde referenties van voormalige werkgevers/opdrachtgevers.

REGIOGARANTIE

Bij het aanvaarden van een opdracht zal de in te zetten Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening in een straal van maximaal 75 km van de werkplek woonachtig zijn.

PRIJSGARANTIE

SpaceStar vindt het belangrijk om zuiver en transparant te zijn in onder meer de tariefstructuur. Onze tarieven zijn daarom scherp en niet onderhandelbaar.

OPZEGGARANTIE

U wilt flexibele inhuur? Bij SpaceStar gelden slechts korte opzegtermijnen. U mag om welke reden dan ook op ieder willekeurig moment de opdracht beëindigen met 1 maand opzegtermijn, zonder afkoopboetes.

OVERNAMEGARANTIE

Indien u gedurende een opdracht een medewerker van SpaceStar zelf in dienst wilt nemen, dan bent u vrij om dat te doen. SpaceStar legt daar geen beperkingen voor op. Niet aan u als opdrachtgever en ook niet aan onze medewerkers.

OFFERTEGARANTIE

SpaceStar zal altijd haar best doen om u een geschikte kandidaat aan te bieden op iedere opdracht.

GROENE INHUURGARANTIE

De medewerkers van SpaceStar verplaatsen zich met het openbaar vervoer of met een A-label auto met minimale CO2-uitstoot. Tevens werken wij met een paperless office.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact op om de aanvraag te bespreken.

Heeft u een spoedaanvraag voor een Adviseur Ruimtelijke Ordening? Neem dan telefonisch contact met ons op via 043-458 48 36.

  • Sleep je bestanden hier of
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.